Blir man någonsin klar med ett renoveringsprojekt?

okt - 17 2019 | By

Som jag skrev här för ett antal år sedan köpte jag och min fru ett hus i behov av renovering. Vi satte igång med kök, ovanvåning och garage. Resten fick vänta. Inte bara för att det är påfrestande för ekonomin att renovera, men också för att det tar en del på psyket. Det är mycket stress!

Vi kavlar upp ärmarna

Nu är det alltså dags igen att sätta tänderna i ett riktigt stort projekt. Vi vill nämligen riva ut båda badrummen och totalrenovera dom. Frågan är om vi ska genomföra ett stambyte i samma veva? Vi måste ta hit en badrumsfirma som kan hjälpa oss. Jag har läst att en badrumsrenovering kan bli en riktigt dyr historia om den inte genomförs korrekt. Försäkringarna gäller inte om jobbet inte är hantverksmässigt utfört. Ni får gärna skriva till mig om ni har några tips!

Dusch eller badkar?

Något som vi inte kan komma helt överens om är om vi ska ha badkar eller dusch? Frun vill gärna ha badkar (det har vi haft innan), men jag tycker att det vore klokt att ha en ordentlig dusch i åtminstone ett av badrummen. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *