Dags för höst igen då

Sep - 11 2014 | By

Sommaren har inte riktigt gett med sig än, men det märks ändå att det börjar bli höst. Är man i solen kan det fortfarande vara riktigt varmt, men i skuggan kryper höstluften fram. Det är svårt att klä sig för detta väder, och ofta börjar det med att man öppnar dörren och tycker att det är kallt och tar på sig en jacka för att sedan sluta med att man går och bär den där jackan i handen resten av utevistelsen. Men det är väl bättre det än om det hadehörre gått från högsommar till minusgrader direkt antar jag!

Det bästa med höstrusket är ju i alla fall att man kan sitta inne och mysa på mörka kvällar när regnet slår mot rutorna. Vi är inte riktigt där än, men snart kommer det. När det blir sådana där mysiga höstkvällar ska jag faktiskt passa på att se om Morse. Det var ett tag sedan jag såg allt från början till slut nu, så det blir ett Morse-maraton kan man säga. Men först ska det bli lite höstigare ute, så att man verkligen kan sitta inne och njuta riktigt ordentligt. Nu vill man mest passa på att vara ute så mycket man kan medan kvällarna fortfarande är någorlunda ljusa och det fortfarande är lite värme i luften.

Jag funderade förut på om jag skulle ta och läsa om böckerna också. Att läsa om böcker är inte min grej, men jag tror faktiskt att jag ska göra det. När det gäller Morse kan jag göra ett undantag, och nu när jag tänker på det kommer det faktiskt att bli riktigt roligt att läsa böckerna igen! Jag hoppas bara att jag kommer att tycka lika mycket om dem den här gången. Men det är nog ingen fara. Att läsa böcker är ju också en väldigt mysig sysselsättning under mörka höstkvällar, och Morse har aldrig gjort mig besviken!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *