Dags för service

dec - 07 2013 | By

Nu har det blivit dags att lämna in bilen på service igen. Det är ju tyvärr något man måste göra ibland, trots att man hellre hade velat lägga pengarna på annat, men man gör det ju ändå för sin egen skull. Man vill ju veta att bilen fungerar som den ska, och den känns alltid lite fräschare när den har varit inne och fått lite ny olja eller vad det nu är som de gör. Min egen kunskap om bilar är ringa, så det är väl verkligen värt pengarna när det är experter som utför arbetet.

Jag har hittat ett ställe som utför bilservice i Göteborg, och det verkar faktiskt som att de har rätt vettiga priser också. Inte för att man vill tumma på kvaliteten, det är ju viktigt att man lämnar bilen hos en seriös verkstad, men kan man spara någon krona är blir man ju glad förstås. Hoppas bara att de inte upptäcker några större fel på bilen nu. Jag har haft tur förut och kommit undan med mindre saker som behövts åtgärdas, men någon gång ska väl turen vända antar jag. Fast nu ska jag inte vara sådan!

Det är i alla fall ett bra tillfälle för mig att lägga pengar på bilen nu, om det nu finns några sådana, för jag har fått en liten bonus på jobbet. Det är skönt att veta att man har lite undanstoppat om det skulle bli kostsamt, och bil behöver jag för att kunna ta mig till jobbet. Om det skulle visa sig att bilen måste vara på verkstaden någon dag har jag också en snäll granne som jag får skjuts med. Han jobbar i samma område som jag, så jag ska nog klara mig några dagar utan bil. Förhoppningsvis slipper jag det, men man vet ju aldrig. Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *