Den perfekta julklappen

Nov - 27 2014 | By

Ni som har följt den här bloggen från start vet att jag, liksom Morse, har en speciell plats i hjärtat för whisky. Jag samlar på whisky och jag dricker också en hel del. Det låter alltid dumt när man säger så, för det är ju inte så att jag dricker stora mängder eller dricker varje dag (det handlar alltså inte om att bli berusad för mig), men jag tar gärna en liten strupvärmare då och då och jag tycker om att prova mig fram bland olika sorter. Favoriten är Mackmyra, och på tal om att prova sig fram så har jag kommit på den perfekta julklappen i år – nämligen en whiskyprovning på självaste Mackmyra Whiskyby som ligger strax utanför Gävle!

Det är i alla fall en julklapp som jag själv skulle bli väldigt glad för! Bor man inte i närheten av Gävle så finns det också möjlighet till whiskyprovning med Mackmyra på olika restauranger och krogar runt om i landet, men Mackmyra Whiskyby är högkvarteret och det gör det hela lite mer speciellt för en whiskyälskare. Årets julklapp i år är tydligen ett sådant där aktivitetsarmband som visar hur mycket man rör på sig och hur mycket man sover och sådant, men enligt mig är whiskyprovning en mycket bättre julklapp. Julen handlar ju trots allt om att njuta, inte om att stressa!

Här kommer en liten provning av Mackmyra som inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *