Ett tips till er företagare

Apr - 21 2016 | By

Jag skulle bara vilja passa på att tipsa om ett affärssystem som jag tycker är himla bra. Det heter Yoddla och på yoddla.com kan du läsa mer om det. Nu sitter kanske flera av er och undrar vad ett affärssystem är för något och varför jag skriver om det här. Jag vill egentligen inte tråka ut er som inte alls är intresserade av detta med ett krångligt blogginlägg om affärssystem. Men lite enkelt kan man väl säga att Yoddla förenklar företagandet genom att man får en översikt och kan samla alla kunder och projekt på ett och samma ställe, och där kan man följa varje affär från lead till faktura.

Ett affärssystem som har allt – men inte något onödigt
Det finns många sådana här tjänster, men det jag gillar med Yoddla är att det är så enkelt. Det har inga onödiga funktioner, men samtidigt har det alla funktioner man behöver. Vissa liknande tjänster är bra men har för få funktioner, vilket betyder att man måste måste använda fler än ett system för att få allt man vill ha. Och en del har alldeles för många funktioner vilket gör att det blir rörigt och att man dessutom betalar för en massa saker som man aldrig använder. För Yoddla är dessutom väldigt prisvärt. Och man kan testa det kostnadsfritt i 14 dagar för att se om man trivs med det.

Så varför skriver jag om det här då? Tja, jag tycker att bra saker är värda att tipsa om. Och det här är verkligen något som förenklar och spar tid. Nu säger jag dock inte att Yoddla passar alla. Det är främst byggt för små och medelstora tjänsteföretag, men just kundhantering och tidrapportering är något som jag tror att även andra kan ha nytta av. Så spana in det om du tycker att det låter intressant. Och tycker du att det låter ointressant så hoppas jag att du redan har gått vidare till något annat av mina spännande blogginlägg 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *