Fått försämringar på synen

jul - 17 2016 | By

På senaste tiden har jag känt alltmer att min syn har blivit sämre. I min ålder är det väl inte helt ovanligt och både min far och min mor har skaffat sig glasögon på äldre dagar, så det var väl ganska väntat för min del också. Nu kände jag häromdagen att det verkligen var dags att göra något åt saken däremot, så jag kollade runt lite efter brillor på nätet. Hittade möjligheten att beställa hem och prova hemma via www.renoptik.se vilket jag kände passade mig gött, så ska välja ut några brillor där och ta hem till att börja med.

glasögon

Tänkte mig något sådant här ungefär!

Det står still med renoveringar
Just nu har vi inte gjort så himla mycket mer här hemma utan det har stått still ett tag. Vi brukar ju gärna sätta igång något projekt, men ibland tryter fantasin. Är säker på att vi kommer på något kul till nästa gång i alla fall. Sedan blir det väl kanske också så att semesterkassan ska räcka till så mycket annat, så man skjuter väl det här med renoveringar åt sidan lite också kan jag tänka mig. Det finns såklart alltid saker att göra, men frågan är om man anser att det är viktigare än annat. Just nu känns det mer relevant att satsa på en bra semester med roliga aktiviteter.

En tur till Skara Sommarland
Vi tänkte nog dra till Skara och besöka Sommarlandet där nästa vecka, eller veckan därpå. Jag brukade vara där mycket som barn och jag skulle så gärna vilja att även mina barn fick minnen därifrån. Har inte varit där på otroligt många år nu, så det har säkerligen hänt en massa skoj också som vore roligt att utforska. Det var väl ingen i familjen som egentligen protesterade alltför mycket över det förslaget, så vi ska väl kolla på nått hotell nu och se om vi kan hitta nå bra priser, sedan blir det nog bara att vi packar en varsin väska och drar. Älskar semester:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *