Favoritmärket

Dec - 27 2014 | By

Jag skulle vilja dela med mig av mitt favoritmärke när det gäller skönhetsprodukter för män, och det är ett märke som heter Jack Black. Med skönhetsprodukter menar jag då typ produkter för rakning, ansiktsrengöring, hudkräm, duschkräm, deodorant och sådant. Det fina med det här märket, förutom att produkterna fungerar riktigt bra, är att det är ekologiskt. Det känns viktigt tycker jag för när det handlar om saker som man smörjer på sin hud så vill man ju inte att det ska innehålla några ämnen som kan vara skadliga. Dessutom är förpackningarna riktigt snygga, så de gör sig väldigt bra i badrummet.

En bra sida
Jag brukar beställa från www.finamig.se som har bra priser och fri frakt. Min favoritprodukt är Beard Lube som är en jättebra produkt för rakning. Det är som olja, raklödder och ansiktskräm i ett, och om man som jag tycker att vanliga raklödder kan vara väldigt uttorkande så är det här ett väldigt bra alternativ. Jag använder också flera andra produkter från Jack Black som jag är jättenöjd med. Ett tips om man ska ut och resa och inte vill ha med sig en hel necessär med olika produkter är deras All-Over Wash som är en kombinerad duschkräm, ansiktsrengöring, rakbalsam och schampo.

Kvalitetsprodukter är viktigt
Jag har inte alltid varit så noga med vad jag använder för produkter till min hud, men när jag väl började använda kvalitetsprodukter istället för det billigaste från mataffären så har jag verkligen märkt en stor skillnad. Huden är smidigare och inte alls lika torr och det känns också som att den ser bättre ut. Man känner sig fräschare helt enkelt. Det började med att jag fick en Jack Black-produkt i present, och nu är jag fast. Min fru beställer också från Fina mig eftersom de har många av hennes favoritmärken också (hon har hur många som helst, och det gör mig extra glad att alla mina favoritprodukter finns i ett och samma märke) så vi är nöjda stamkunder där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *