Hårvård en konst

Jul - 16 2014 | By

Om det är något jag gillar med kommissarie Morse så är det hans ständigt perfekta frisyr och ansiktsbehåring. Den är faktiskt så nära perfektion jag tror att man kan komma! Konstigt vore väl förstås annat, han har ju ett helt batteri av stylister och sminköser som hjälper honom inför varje scen och tagning.

Själv är jag allt annat än perfekt när det kommer till behåringen. Skägget får ofta stubb och det tenderar att gå lite för långt mellan varje frisörbesök. Ett tag hade jag faktiskt en trimmer och rakade huvudets begynnande flint, något jag gav upp när trimmerns lyckades dö mitt i en klippning…

Hursom, jag funderar på att köpa en ny, för såhär kan vi faktiskt inte ha det. Har kollat runt på internets olika e-butiker för hårvård och gillar Kutts bäst hittills. Bra kundomdönen och snygg sida. Men finns det någon som har något annat tips så lystrar jag förstås gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *