Huset nästan färdigrenoverat!

sep - 18 2015 | By

Jag skrev redan i mitt första inlägg att huset jag och min fru bor i är mitt drömhus, men att det var i behov av renovering. Fortfarande är vi inte helt och hållet färdiga, men det är mest småsaker som återstår att fixa. Det har varit ett par arbetsamma år men nu så kan jag definitivt se ljuset i tunneln. Men visst kommer det aldrig bli helt färdigt – det krävs arbete för att hålla huset i toppskick! En sak finns det dock en hel del kvar att arbeta på: garaget. Vi har inte prioriterat det särskilt högt, främst för att det fungerar ok till det viktigaste: förvara bilen i. Samtidigt så är det ingen tvekan om att mycket behöver göras med garaget.

Vi måste först och främst bestämma oss för hur vi vill att garaget ska fungera. Ett kallgarage eller ett varmgarage? Fördelen med kallgarage är att det kommer att hålla nere renoveringskostnaderna betydligt. Fördelen med varmgaraget är att det kommer att bli trevligare att vistas där, och att bilen kommer att må bättre av det. Vi lutar nog åt att det kommer att bli ett varmgarage och ingenting annat. En av de första sakerna vi ska göra är att skaffa en ny garageport, och vilken sort vi väljer kommer att påverkas av om vi ska förvandla garaget till ett varmgarage eller inte. Isoleringsförmåga ni vet!

I vilket fall har vi redan hittat den tillverkare som vi ska anlita, Sandöporten. Vi har hört en hel del gott om den och en garageport härifrån ska tydligen vara något alldeles extra. De omdömen vi sett är mycket positiva, och vi gillar också att det går att välja mellan många olika tillbehör och stilar. En personlig touch helt enkelt. Samtidigt så ligger priserna på en nivå som vi definitivt kan leva med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *