OS, here we come!

Okt - 29 2015 | By

Min dotter har börjat simma. Nu menar jag inte att hon har lärt sig simma, för det har hon kunnat några år, utan jag menar att hon har börjat träna simning. Som sport alltså. Och hon är riktigt duktig på det! Hon utvecklas hela tiden och det är jätteroligt att se. Det är också roligt att hon har hittat ett intresse som hon har valt själv, för det var helt och hållet hennes egen idé att börja med simning.

Tidigare har hon spelat lite fotboll, men det var inget för henne. Hon har också sjungit i kör men det var inte heller så roligt. Vi har försökt att föreslå och få henne att prova på olika aktiviteter, men så här i efterhand var det kanske dumt att få henne att sjunga och spela fotboll när hon faktiskt inte riktigt ville göra det. Men alla erfarenheter är ju trots allt bra erfarenheter, och ibland måste man ju faktiskt prova saker för att komma fram till vad man inte vill göra också.

simning

Men, hur som helst, nu har hon som sagt börjat med simning och det märks verkligen hur hon växer både inom sporten och som människa. Snart ska hon på ett träningsläger i simning också och det tycker hon ska bli jätteroligt. Det är på Älvdalens camping så det är en bit bort men det är ju lite det som är meningen med läger, att man ska få ett miljöombyte så att man verkligen kan fokusera och bli inspirerad.

Vem vet, det kanske är en liten Sarah Sjöström eller Therese Alshammar vi har! Jag vet i alla fall att jag ska göra allt jag kan för att stötta henne och ge henne de bästa förutsättningarna. Så länge hon själv tycker att det är roligt, förstås. Och ändrar hon sig och vill göra något annat istället så stöttar jag henne i det också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *