Snart drar vi!

Feb - 16 2015 | By

Jag ser väldigt mycket fram emot helgen, för det är nämligen så att jag och min bättre hälft ska åka på en romantisk weekend. Dottern ska vara hos mormor och morfar medan jag och frun sticker till Tällberg och bor på vackra Green Hotel. Min fru har varit där en gång förut men då i jobbet och hon förälskade sig i hotellet, så nu ska hon få åka dit utan att behöva jobba så att hon bara kan slappna av och så att vi kan rå om varandra med god mat, bubbelbad, kanske lite massage… Vi har bokat en svit som både har bastu, bubbelbadkar och öppen spis så det är som bäddat för romantik!

Det känns skönt att frun har varit där förut så att man vet vad som väntar. Det är ju väldigt tråkigt när man har höga förväntningar och så blir man besviken, men nu vet vi att vi ska till ett bra hotell i Dalarna som håller vad det lovar! Jag tror inte att vi kommer att lämna hotellrummet speciellt mycket (varför göra det när man har en svit!?), men om vi skulle vilja göra det så har vi både Leksand och Rättvik att besöka som båda två ligger en dryg mil från Tällberg.

Helgen kan inte komma fort nog känner jag! Dottern är lite avundsjuk för att hon inte får bo på hotell, och det känns faktiskt också lite tråkigt att lämna henne hemma. Men ibland måste man få umgås på tu man hand och göra saker utan barn. Det är viktigt för förhållandet. Glömmer man bort att man inte bara är pappa och mamma utan också man och hustru så är det lätt att man glider isär när vardagen ställer stora krav på en, så det gäller att ta sig tid till att hålla kärleken och romantiken vid liv. Jag längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *