Snyggare med åren

Jun - 07 2015 | By

Jag vet inte om jag är ensam om det här, men jag tycker att jag bara blir snyggare och snyggare med åren. När jag tittar tillbaka på gamla kort från när jag gick gymnasiet till exempel så tycker jag att jag såg jättelöjlig ut då. Man gjorde ju det på den tiden. Alla gjorde det. Då tyckte man förstås att man var snygg, men i efterhand så var man ju verkligen inte det. Bara om jag tittar på ett kort från förra året så tycker jag att jag är mycket snyggare nu. Jag förfinar liksom mitt utseende och min stil hela tiden.

En sak som är lite trist är att jag tycker att jag är ganska ful på mitt och fruns bröllopskort. Jag önskar att jag hade fått ta det nu istället. Jag vet inte om man får säga så här, men jag tycker faktiskt att min fru också blir snyggare med åren. Hon var skitsnygg när vi träffades, men även hon hade ju en annan stil då, och måste jag välja så väljer jag min fru i hennes nuvarande stil. Man kanske skulle ta och anlita en bröllopsfotograf och ta lite nya bilder. Det behöver ju inte vara just bröllop utan det kan ju vara någon slags kärleksfotografering bara.

Det vore ju förresten en fantastiskt bra present till nästa bröllopsdag, att ta nya kort. Det är ju något som vi båda kan njuta av. Man tar för lite kort tycker jag. Varför ska man bara lägga energi på att få fina kort på sig själv när man gifter sig? Man kan väl ta dem en helt vanlig dag också. Eller en bröllopsdag några år senare.

En kollega till mig anlitade en bröllopsfotograf som heter Lena Larsson när hon gifte sig, och hon blev väldigt nöjd med bilderna. Jag har fått se några och det såg riktigt bra ut, så jag kanske ska kolla upp Lena Larsson lite närmare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *