Tre användbara prylar

Jul - 23 2014 | By

Vad som är en användbar pryl varierar givetvis från person till person, men de tre nedanstående kan nog de flesta gå med på att de är användbara. Samtidigt är det också prylar som många kanske inte tänker på, så denna lista kan förhoppningsvis tjäna som en påminnelse.

Påsklämma
Påsklämmor är ett väldigt användbart vardagsföremål, som dessutom inte kostar så vidare mycket. Att knyta ihop en halvfull brödpåse är i och för sig inte speciellt svårt, men går både lättare och effektivare med en klämma. Samma sak gäller för alla sorters plastpåsar, och ju viktigare det är att förslutningen är tät, desto bättre idé är det att använda en påsklämma. Speciellt användbara är de om det är något som behöver frysas in, och de är som sagt mycket billiga.

Tubklämma
En tubklämma är något som, allvarligt talat, kommer att betala sig själv. De behöver inte kosta mer än sådär 15-20 kronor, så det räcker med att man får ut en extra tub kaviar eller räkost med hjälp av den, så vips! har man gått med vinst. Har vi inte alla flera gånger kämpat och kämpat för att försöka få ut det sista ur en tub med smörgåspålägg? Tack vare en tubklämma så kommer detta att vara ett minne blott.

USB-bordsfläkt
Att sitta vid en dator och jobba eller leka är inte alltid så trevligt under sommarmånaderna. Men det finns en enkel lösning på problemet: en liten bordsfläkt som får sin ström från datorns USB-port. En liten bordsfläkt behöver inte kosta speciellt mycket, samtidigt som den faktiskt gör stor skillnad under årets varmaste och kvalmigaste dagar. Det är klart att man helst ska vistas utomhus varma och soliga dagar, men för en del av oss är det ju tyvärr inte en möjlighet. Då kan en USB-bordsfläkt kännas som en gåva högre makter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *