Välkommen till min nya blogg!

nov - 10 2013 | By

Roligt att du hittade hit! Jag heter Anders och är 38 år. Nu har jag skapat en blogg, och syftet med det är att få ner mina tankar och funderingar i skrift. Bloggen blir som min öppna dagbok där jag skriver om precis vad jag vill. Jag är en tänkare skulle man kunna säga, och när jag skriver slipper jag ha allt i huvudet. Tankarna kan handla om allt mellan himmel och jord, men jag ska försöka skriva om saker som är intressanta att läsa om.

Jag älskar att läsa, och mina favoritböcker är deckarserien om Kommissarie Morse. Jag tycker själv att jag är ganska lik kommissarie Morse – därav namnet på bloggen. Morse är känd för sin kärlek till klassisk musik och whisky och öl. Han gillar att lösa korsord och han är mycket noggrann med stavning och grammatik, precis som jag. En livsnjutare skulle jag vilja kalla det, och jag delar hans intressen. Jag samlar faktiskt på whisky, och favoriten är Mackmyra.

Jag bor i ett hus tillsammans med min fru och min 10-åriga dotter. Huset är mitt drömhus, men när vi köpte det hade det stora renoveringsbehov. Tack och lov tyckte min fru också att huset hade potential, och tillsammans har vi gjort det till vårt eget lilla paradis. Det finns fortfarande en del att göra, men så är det väl alltid när man har hus. Jag kommer förmodligen att skriva en del om huset också, men det kan som sagt dyka upp precis vad som helst i den här bloggen.

Ha det bra!
/Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *